Zijn er subsidies of betalingsregelingen?

Dak-,vloerisolatie, isolatieglas, warmtepomp of zonnepanelen. Allemaal maatregelen die niet alleen voor een lagere energierekening zorgen, maar ook voor een comfortabeler huis, een hogere verkoopwaarde en een beter milieu.

Maar de maatregelen kosten ook geld. Kosten die je vaak terug verdient via een lagere energierekening. Maar je moet de aanschaf- en aanlegkosten wel eerst betalen. Hoe betaal je zo'n investering? 

Subsidies helpen uiteraard om de kosten te verlagen. In 2019 zullen er naar alle waarschijnlijkheid weer nieuwe subsidiepotjes komen. Maak hier zoveel mogelijk gebruik van. Daarnaast heeft de Gemeente Molenlanden een zeer aantrekkelijke Duurzaamheidslening beschikbaar gesteld. Deze is speciaal voor woningeigenaren, maar ook huurders kunnen hier gebruik van maken.

Kijk hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik subsidie of een lening krijgen voor energiebesparing?

Ontdek in twee stappen of er subsidies en aantrekkelijke leningen zijn om uw woning energiezuiniger te maken. Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger.

check beschikbare subsidies en leningen

Voordelig energie besparen met de Duurzaamheidslening Gemeente Molenlanden

De gemeente Molenlanden heeft een Duurzaamheidslening beschikbaar gesteld. Hiermee kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden en een lage rente energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financieren. Denk aan gevel-/dak-/vloerisolatie, isolatieglas, een warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen.

lees meer over de duurzaamheidslening

Aanmelding nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Versturen

©2019 Duurzaam Graafstroom

Delen