Benieuwd wat uw buren al doen aan energiebesparing?

Benieuwd naar wat bewoners al hebben gedaan of gaan doen om hun woning te verduurzamen? Lees hier de verhalen van mensen uit uw buurt.

Wilt u ook uw verhaal delen met anderen? Laat het ons graag weten! Stuur een mailtje naar info@duurzaamgraafstroom.nl en we nemen hierover contact met u op!

Gideon Hamerpagt

Aan de buitenkant zien we een onopvallende tussenwoning in de Boterbloemstraat in Bleskensgraaf. Achter de voordeur, of zo u wilt, achter de deur van de meterkast, is er in de achterliggende periode echter wel een heleboel veranderd. Deze woning is door de bewoner zelf geheel van het gas gehaald. Zowel de verwarming van het huis als het lekker warm douchen gebeurt op bijna alle dagen door de kracht van de zon. Een serie zonnepanelen en 60 heatpipes zorgen voor een duurzaam plaatje.

Lees het verhaal van Gideon, zijn ervaringen en wat hij zoal aan de woning heeft gedaan.

lees verder

Uw verhaal hier?

Heeft u zelf ook een woning waar u al allerlei energiebesparende maatregelen heeft uitgevoerd of kent u iemand die hier mee bezig is? Laat ons het graag weten. Stuur een mailtje naar info@duurzaamgraafstroom.nl en we nemen hierover contact met u op.

Aanmelding nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Versturen

©2019 Duurzaam Graafstroom

Delen