Duurzaam wonen

We wonen in een prachtige landelijke omgeving.
Dit moet behouden blijven voor toekomstige generaties. Door duurzamer te gaan, wonen leveren we hieraan een bijdrage.

Bij duurzaam wonen kunt u bijvoorbeeld denken aan betere isolatie in uw woning, het plaatsen van zonnepanelen of het aanleggen van warmtepompen. 

Maar ook met eenvoudige middelen bespaart u al een heleboel op uw energierekening zonder dat het u geld kost: thermostaat lager zetten, deuren in huis dichtdoen, korter douchen, lampen uitdoen en apparaten niet op standby laten staan: het is vaak een kleine moeite. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor energiebesparing en -opwekking voor uw woning? Lees hier meer over op deze website. Tips, adviezen en een stappenplan om direct mee aan de slag te gaan!

Bewoners aan het woord

Benieuwd naar wat bewoners al hebben gedaan of gaan doen om hun woning te verduurzamen? Lees hier de verhalen van mensen uit uw buurt.

Meer lezen

Maak gratis afspraak wooncoach

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? De wooncoach helpt u gratis op weg met tips en adviezen over energiebesparing, opwekking en financiering.

Meer lezen

Vraag het stappenplan aan

Wilt u aan de slag met een gedetailleerd stappenplan met inzicht in maatregelen, opbrengsten en investeringen? Download het gratis adviesrapport of vraag een maatwerkadvies aan.

Meer lezen

Kies de juiste aanbieder

U wilt aan de slag met energiebesparing en u bent op zoek naar een bedrijf uit de regio? Vind hier een overzicht met  deskundige bedrijven voor het aanvragen van offertes.

Meer lezen

Aanmelding nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Versturen

©2019 Duurzaam Graafstroom

Delen