Duurzaam Vervoer

Autodelen is dé flexibele manier van autorijden. Kostenbesparend, milieubewust en supermakkelijk.

Hoe werkt het?

Autodelen, autodaten: je maakt met meerdere mensen in jouw buurt gebruik van één deel- of buurtauto. Je koopt enkel kilometers en niet de auto. En hebt dus wel de lusten maar niet de vaste lasten ervan. Want je betaalt alleen wanneer je rijdt. Zijn dat minder dan 15.000 kilometers per jaar, dan is autodelen een prima alternatief voor de eigen eerste of tweede auto. Zonder omkijken naar afschrijving, onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting, toch lekker mobiel. Autodelen is bewust omgaan met je portemonnee én het milieu. Of je er nu de weekboodschappen mee gaat doen, ermee naar je werk rijdt of een ver familielid bezoekt: zorgeloos rijden.

Ziet u ook de voordelen?

Binnen Bleskensgraaf zouden we graag als een proef een deelauto inzetten. “Zó gepiept: even vastleggen via internet, pasje voor het raam en rijden maar. En je bespaart een berg geld.” Omdat het nieuwe vervoersmogelijkheden biedt, een betaalbaar alternatief is én bijdraagt aan de vermindering van de milieubelasting. Minder auto’s op straat betekent ook een prettiger woonomgeving met meer ruimte voor groen en speelgelegenheid. Ziet u ook de voordelen en zou u meer willen weten van dit initiatief laat uw interesse achter via onderstaand formulier.

Vervoer op maat

Hieronder kan een inleidende tekst geplaats worden...

Electrisch rijden

Hieronder kan een inleidende tekst geplaats worden...

Deelauto

Hieronder kan een inleidende tekst geplaats worden...

Deelauto voor 2 gezinnen

Twee gezinnen die samen 1 auto gebruiken. Is dit mogelijk en hoe werkt dat dan in de praktijk?

Dit is zeker mogelijk en werkt eigenlijk heel erg goed in de dagelijkse praktijk geven Jeanet en Mirjam aan.

Lees verder

Kent u ook andere duurzame initiatieven?

En wilt u deze graag delen?

Laat het ons graag weten. Stuur een mailtje naar info@duurzaamgraafstroom.nl of vul uw gegevens in en we nemen hierover met u contact op!

Versturen

Aanmelding nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Versturen

©2019 Duurzaam Graafstroom

Delen