Duurzame Leefomgeving

ACTIE WERKGROEP: INTRODUCTIETEKST. ZIE VOORBEELD GIESSENBURG. GRAAG INPUT EIGEN TEKST

De werkgroep Duurzaam Giessenburg streeft naar een schone, groene en prettige leefomgeving voor alle Giessenburgers.

Aan een schoner Giessenburg kunt u zelf heel eenvoudig een bijdrage leveren. Wist u dat er Giessenburgers zijn die regelmatig zwerfafval opruimen? Dat blijft helaas niet bij één vuilniszak per keer...

En wat te denken van een nog groenere omgeving, te beginnen in onze eigen tuin. Tegels eruit, meer planten erin. Goed voor de insecten en het helpt meteen bij de opvang van steeds meer regen in ons land.
Een schone leefomgeving gaat ook verder en moet ook leiden tot een meer gezondere leefomgeving. Zo is begin dit jaar een project gestart om collectief asbest van daken te verwijderen. 

In 2018 is er al een aantal initiatieven in gang gezet. U leest hier meer over op deze website. Maar uiteraard kunnen dit er altijd meer worden. Doet u ook mee?

Vervoer op maat

Hieronder kan een inleidende tekst geplaats worden...

Electrisch rijden

Hieronder kan een inleidende tekst geplaats worden...

Deelauto

Hieronder kan een inleidende tekst geplaats worden...

Kindervreugd, een duurzame speeltuin

Welk kind uit Bleskensgraaf komt in de zomermaanden niet minimaal 1 keer per jaar naar de speeltuin, midden in ons dorp?
Deze speeltuin heeft in de achterliggende jaren een stevige vergroening doorgemaakt. Lees meer over wat ze allemaal al hebben gedaan!

Lees verder

Kent u ook andere duurzame initiatieven?

En wilt u deze graag delen?

Laat het ons graag weten. Stuur een mailtje naar info@duurzaamgraafstroom.nl of vul uw gegevens in en we nemen hierover met u contact op!

Versturen

Aanmelding nieuwsbrief
Blijf op de hoogte

Versturen

©2019 Duurzaam Graafstroom

Delen